Vanaf: € 249,95 inclusief bezorging!

Kader: Massief beuk
Latten: 38 zwevende gelaagde beuken latten, flexibele trio-lathouders in kunststof
Uitvoering: Vast, manueel of elektrisch verstelbaar (draadloze RF-bediening)
Hoogte: 7cm
Kenmerken: Verstevigde bekkenzone door middel van 4 roode fiberlatten en schouderzone voorzien van 2 rijen verstelbare schotels.

De keuze voor een goede lattenbodem is mede bepalend voor een goed slaapcomfort en een langere levensduur van uw matras. Elk matras heeft de juiste ondersteuning nodig. De lattenbodem tech 500 van Opmaatmatras.nl zorgt voor deze ondersteuning. De lattenbodem tech 500 heeft 33 zwevende gelaagde beuken latten. Dit zorgt voor een stevige bodem. De hoogte van de lattenbodem is 7 centimeter. Het kader is volledig gemaakt van massief beuk en is in de schouderzone voorzien van 2 rijen verstelbare schotels. zijn gemaakt van kunststof.

De lattenbodem tech 500 is verkrijgbaar vanaf €249,95 inclusief bezorging. De lattenbodem is beschikbaar verschillende uitvoeringen, namelijk vast, manueel en elektrisch verstelbaar (draadloze RF-bediening). Een groot voordeel bij de lattenbodem tech 500 is dat de bekkenzone verstevigd is door middel van 4 fiberlatten. Daarnaast zit er in de schouderzone en 2 rijen verstelbare schotels.

In het onderstaande keuzemenu staan alle maten die beschikbaar zijn.