Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal:   0,00
Search: 

Wat is een Crystal Cool matras?

De Crystal Cool matrascollectie doet zijn kristalheldere naam alle eer aan. Deze matrassen zorgen voor een lekker fris bedklimaat. De Crystal Cool matrassen verkoelen alleen wanneer én daar waar u het nodig heeft. Dit is allemaal te danken aan de intelligente Thermo-gel finish® tijk.

Thermo-Gel finish®

Alle Crystal Cool matrassen zijn bekleed met de exclusieve Thermo-gel finish® matrasstof. Deze Thermo-gel finish® maakt de tijk intelligent: hij voelt minutieus aan wanneer én waar jij het onaangenaam warm hebt. In een mum van tijd kan de temperatuur met 0.5 - 4°c dalen! Dit komt doordat stretchstof is geïmpregneerd met Thermo-gel finish®, een gel-achtige substantie met unieke eigenschappen. Het lijkt alsof iedere vezel van de stof volledig bezaaid is met verfrissende ijskristallen.

Ocean Blue® latex

Alle Crystal Cool matrassen zijn voorzien van een soepele comfortlaag van ocean blue®latex, direct onder de tijk. Deze ocean blue latex® zorgt niet alleen voor een goed ligcomfort, hij optimaliseert ook het verfrissende slaapcomfort. Hij versterkt en continueert het effect van de Thermo-gel finish® matrasstof. De ocean blue® latex is minutieus geperforeerd én met gel geïnjecteerd.

Optimale ventilatie

De ocean blue® latex heeft een open celstructuur, dus is luchtig. Deze latex is bovendien voorzien van duizenden ventilatiegaatjes. Alles bij elkaar genomen, zorgt dat voor een superieure ventilatie. Lucht zorgt voor verkoeling en doet vocht (transpiratie) verdampen. De ocean blue® latex ventileert zelfs tot 6 maal beter dan een standaard latex. Door deze optimale luchtcirculatie, ondersteunt de ocean blue® latex de werking van de Thermo-gel finish® matrasstof.

Extra verkoeling

De ocean blue® latex is bovendien geïnjecteerd met duizenden gelpareltjes: zij zweven als kristalletjes, vrij rond. Zij koelen de lucht die vrij door de latex circuleert. Zij zorgen dat de latex een ‘verfrissende frisse adem’ uitblaast. De Crystal Cool matrascollectie zorgt voor een lekker fris bedklimaat én een ergonomisch verantwoord slaapcomfort. Wat goed is voor de één, is niet per se goed voor iedereen. Daarom heeft Crystal Cool 4 typen matrassen in collectie:

Crystal Cool matrascollectie


Het Crystal Cool verkoelende effect is te danken aan een ingenieuze combinatie van thermische en ventilerende materialen. Met name aan de intelligente Thermo-gel finish® tijk en de ocean blue® latex comfortlaag. Het Crystal Cool ergonomische slaapcomfort is te danken aan een uitgebalanceerde samenstelling van het matrasinterieur. De Crystal Cool collectie is gebaseerd op één ergonomisch principe: alle matrassen zijn onderverdeeld in 7 lichaams-zones.

>> Terug naar Crystel Cool matrassen