Retourrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening.

U heeft 14 dagen de tijd om het matras uit te proberen (proefslapen) en te testen of je comfortabel slaapt. Deze 14 dagen gaan in op het moment dat je het matras hebt ontvangt. Mocht het matras toch niet helemaal bevallen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Omdat het lichaam de tijd nodig heeft om aan een nieuw matras te wennen, adviseren wij u nieuwe matras minstens drie tot vier dagen uit te proberen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@opmaatmatras.nl.

Wij zullen u de herroepings instructies sturen en vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Graag ordernummer vermelden op de retour zending!

 

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze retourservice, onze transportdienst zal dan telefonisch een afspraak maken om de matras of bodem op te halen, hier zitten wel kosten aan verbonden!