Soorten tijken

Opmaatmatras biedt een tweetal opties aan voor de keuze van de tijk. Standaard wordt gebruik gemaakt van de luxe Aloë Vera tijk, maar ook is er de mogelijkheid om te upgraden naar een BAMBOO tijk. Onderstaand vindt u meer informatie over de verschillende tijken.

Aloë Vera tijk (standaard)
Opmaatmatras biedt matrassen standaard aan met een Aloë Vera tijk. Deze tijk is met een natuurlijk extract van de Aloë Vera plant geïmpregneerd en zorgt voor een fluweelzacht gevoel. Aloë Vera heeft een koele en antibacteriële werking, welke u als koper de garantie geeft voor een duurzaam en hygiënisch gevoel. Bovendien zijn de tijken antiallergisch! Deze topkwaliteit Aloë Vera tijk bieden wij aan op de gehele collectie van Opmaatmatras.

– Fluweelzacht gevoel
– Antibacterieel
– Anti-allergisch

Aloë Vera tijk

 

BAMBOO tijk
De BAMBOO tijk van Opmaatmatras werkt als een airconditioning, koel in de zomer en warm in de winter. Dit komt voornamelijk door de vezels die verwerkt zijn in de tijk. Doordat de vezel een sterk absorberende gaatjesstructuur heeft, kan het makkelijker vocht/transpiratie opnemen dan andere tijken. Deze BAMBOO tijk is van nature antibacterieel en antiallergisch en dus ook geschikt voor mensen die last hebben van allergieën. De BAMBOO tijk is erg comfortabel en zorgt voor een optimale drukverdeling van uw lichaam, zodat uw ruggenwervel en spieren ontlast worden.

– Koel in de zomer, warm in de winter
– Sterk absorberend
– Optimale drukverdeling van het lichaam
– Antibacterieel
– Anti-allergisch

BAMBOO tijk