Vanaf: € 79,95 99,95 inclusief bezorging!

Opmaatmatras biedt kindermatrassen aan van twee verschillende soorten materialen, namelijk polyether SG25 en koudschuim HR40. Een kindermatras met koudschuim HR40 is de beste keuze. Zo heeft koudschuim een open celstructuur, waardoor het zeer goed ventileert. Tevens heeft dit materiaal een veerkrachtig vermogen en hoog comfort, deze combinatie zorgt voor een uitstekend kindermatras. Meer informatie? Bekijk: Wat is polyether? Wat is koudschuim?

Het kindermatras is uitgevoerd met een luxe dubbel gestikte tijk met comfortzones wat ervoor zorgt dat het kind comfortabel en ontspannen slaapt. U heeft de keuze uit een vaste tijk of een driezijdig afritsbare dubbeldoek tijk. Standaard levert Opmaatmatras een luxe Aloë Vera tijk, maar het is ook mogelijk om de tijk te upgraden. Meer informatie over de soorten tijken vindt u hier: Soorten tijken.

De productie van onze kindermatrassen vindt plaats in Nederland, dit zorgt ervoor dat wij kwalitatief zeer hoogwaardige producten kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Het kindermatras wordt gratis verzonden via PostNL.

* De levertijd is 5 werkdagen i.v.m. de productie. Meer informatie? Bekijk: bestellen en bezorgen

Stel uw matras samen.