Vanaf: € 719,95 789,- inclusief bezorging!

Dit Exclusieve NASA traagschuim matras is het topmodel van O.M.M.®. Het matras heeft een kern van 12 cm HR55 koudschuim met een top van 6 cm NASA traagschuim, standaard bekleed met een luxe 2 cm afritsbare Aloë Vera tijk.

Kern van koudschuim

De kern van dit matras is koudschuim. Koudschuim heeft een hoge veerkracht en open celstructuur waardoor het materiaal zeer goed ademt en vocht afvoert. Tevens biedt dit materiaal een hoog comfort en een lange levensduur. Daardoor is het zeer geschikt als basis voor een NASA traagschuim matras. Meer informatie over de kern? Bekijk: Wat is koudschuim?

NASA traagschuim

NASA traagschuim is een materiaal dat als het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte. Daardoor zal het materiaal zich voegen naar de vorm van het lichaam, waardoor het gewicht van het lichaam beter verdeeld wordt over het oppervlak. Het matras is circa 20 cm dik en heeft standaard een luxe Aloë Vera tijk (afritsbaar) met comfortzones, maar het is ook mogelijk om de tijk te upgraden. Dit matras is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het matras is geschikt voor lattenbodems, spiraalbodems en verstelbare bodems. Wilt u meer informatie over dit matras of onze tijken? Bekijk: Wat is Traagschuim? Soorten tijken

Dit matras is geschikt voor personen tot 120kg PP!

De productie van onze matrassen vindt plaats in Nederland, dit zorgt er voor dat wij kwalitatief zeer hoogwaardige producten kunnen leveren tegen een super scherpe prijs. Het matras wordt gratis thuisbezorgd door een chauffeur of via PostNL.

** De levertijd is 5 werkdagen i.v.m. de productie. Meer informatie? Bekijk: bestellen en bezorgen

Stel uw matras samen.