Vanaf: € 149,95 269,95 inclusief bezorging!

Toppers O.M.M.® met een kern van polyether, koudschuim of NASA traagschuim met een dikte van 6 of 8 cm. Alle toppers van Opmaatmatras zijn standaard afgewerkt met een luxe dubbel gestikte Aloë Vera tijk, maar het is ook mogelijk om de tijk te upgraden. Tevens zijn alle toppers in het assortiment van Opmaatmatras geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Polyether SG40 topper
Een Polyether SG40 topper biedt veel ondersteuning en heeft een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Een polyether topper wordt gemaakt van polyetherschuim en heeft een dichte celstructuur.

Koudschuim HR55 of HR60 topper
Koudschuim heeft van nature een open celstructuur, waardoor het materiaal zeer goed ademt en vocht afvoert. Het materiaal is veerkrachtig en heeft een lange levensduur. Doordat het materiaal veerkrachtig is, biedt de topper een hoog comfort.

NASA traagschuim SG50 topper
NASA traagschuim is een materiaal dat als het wordt ingedrukt langzaam in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Daarnaast wordt traagschuim zachter door lichaamswarmte. Daardoor zal het materiaal zich voegen naar de vorm van het lichaam, waardoor het gewicht van het lichaam beter verdeeld wordt over het oppervlak. Een NASA topper is zeer comfortabel.

De productie van al onze toppers vindt plaats in Nederland, dit zorgt ervoor dat wij kwalitatief zeer hoogwaardige producten kunnen leveren tegen een super scherpe prijs. De topper(s) wordt gratis thuisbezorgd door een chauffeur van Opmaatmatras.nl of wordt bezorgd door PostNL.

** De levertijd is 5 werkdagen i.v.m. de productie. Meer informatie? Bekijk: bestellen en bezorgen

>> Bekijk hier meer informatie over onze toppers 

Stel uw topdekmatras samen: